آموزش پاورمیل | کلاس پاورمیل | دوره پاورمیل

سرفصل های آموزشی دوره پاورمیل PowerMill

  • آموزش سربرگ ها و نوار ابزارهای نرم افزار پاورمیل
  • آشنایی با نرم افزار Exchange (تغییر فرمت نرم افزارها)
  • نحوه آماده کردن قطعه برای ماشینکاری
  • ابزار شناسی و نحوه انتخاب ابزار
  • نحوه آماده کردن قطعه برای ماشینکاری
  • استراتژی های خشنکاری و پرداختکاری
  • استراتژی ماشینکاری گوشه ها
  • نحوه اصلاح و تلفیق مسیر حرکت ابزار
  • ترفندهای نرم افزار برای کاهش زمان ماشینکاری
  • شبیه سازی عملیات ماشینکاری
  • حل مثال های صنعتی و کاربردی

 

مخاطبین دوره:

مهندسین مکانیک، ساخت و تولید، طراحان صنعتی، تولیدکنندگان و صنعتگران از جمله افراد شرکت کننده در این دوره میباشند.

 

مدرس: مهندس کاوه حسینی

دوره آموزشیتاریخ شروعروزساعتمدت دوره (ساعت)هزینه (تومان)سرفصل دورهلینک ثبت نام
CATIA مقدماتی25 شهریورجمعه ها9 الی 1232750.000سرفصلثبت نام
SolidWorks پیشرفته
7 مردادجمعه ها11 الی 1424650.000سرفصل
SolidWorks مقدماتی
همراه با پکیج آموزش سالیدورک
و کتاب نکات کلیدی سالیدورک
22 اردیبهشتپنج شنبه ها11 الی 1432750.000سرفصل
دوره آباکوس Abaqus23 اردیبهشتجمعه ها11 الی 1424650.000سرفصل
دوره مهندسی معکوس با جئومجیک دیزاین ایکس
Geomagic Design X
30 مهرجمعه ها11 الی 1420700.000سرفصل
طراحی قالب تزریق پلاستیک با SolidWorks---40650.000سرفصل

قابلیت های نرم افزار پاورمیل

نرم افزار پاورمیل به جرات کارآمدترین و همگانی ترین نرم افزار جهت تهیه مسیر های ابزار برای ماشین های سی ان سی  می باشد. نرم­ افزار پاورمیل قابلیت ورودی قطعات طراحی شده در دیگر نرم ­افزارها از قبیل سالیدورک و کتیا را دارا می­باشد و میتوان همه مواردی که نیاز به ماشین کاری سی ان سی دارند را با پاورمیل ماشین کاری نمود و در نهایت به G-Code های مورد نظر دست یافت.

نرم افزار پاورمیل کاربر را قادر می سازد با دسترسی داشتن به ابزارهای شبیه سازی فرآیند براده برداری بهترین سطح خروجی را از قطعه بدست آورده و پس از تهیه G-Code و انتقال آن به ماشین دقیقا به همان کیفیت سطح دست پیدا نمود. این نکته در سطوح تخت با صافی سطح بالا بیشتر حائز اهمیت می­باشد.

نرم افزار پاورمیل با محاسبه کوچکترین حرکتها، چرخشها و زوایای کلگی، طول ابزار، مسیر حرکت و نحوه بسته شدن بلوک و رویبندها، زاویه و سرعت ورود و خروج ابزار بطور هوشمندانه از برخوردهای نامطلوب احتمالی ابزار با دیواره ها و قسمتهای غیر ضروری جلوگیری می نماید و با توجه به شکل و هندسه قطعه کار و نوع ابزار و ماشین حداکثر براده برداری را با حداکثر کیفیت ارائه می دهد. از دیگر توانمندیهای نرم افزار پاورمیل قابلیت کنترل ضخامت قطعه در حین عملیات براده برداری می باشد. این خاصیت در جاهایی که از فیکسچرها یا کلمپ استفاده می کنیم کاربرد فراوان دارد.

نرم افزار پاورمیل (PowerMill)

نرم افزار پاورمیل یکی از قدرتمندترین و برجسته ترین نرم افزارهای ساخت به کمک کامپیوتر (CAM)  می­باشد، که جهت تهیه مسیر حرکت ابزار در دستگاه های سی ان سی (CNC) کاربرد دارد. و یک نرم افزار از سری نرم افزار های ماشینکاری میباشد.

در این زمینه نرم افزارهای دیگری نیز وجود دارند که بی شک برجسته ترین و بی رقیب ترین آنان نرم افزار پاورمیل PowerMill محصول شرکت Delcam می باشد؛ که بعلت توانمندی های بی نظیر و سادگی کار با آن و ارایه نتایج بی نقص در صنایع صنعتی مختلفی از قبیل قطعه سازی ، قالب سازی، چوب سازی، خودروسازی و هوافضا در سطح دنیا و بخصوص ایران مورد استفاده قرار می گیرد.

نرم افزار پاورمیل با روش­های مختلف ماشین کاری مانند خشن کاری ، پرداخت کاری معمولی و با سرعت بالا (High Speed Machining)  و تکنیکها و ابزارهای تعریف شده فوق العاده و پشتیبانی گسترده از دستگاه های سی ان سی معمولی و پیشرفته ( تا پنج محور) میتواند بهترین مسیر را جهت حرکت ابزار روی قطعه کار تعیین نماید. نتیجه این هوشمندی کاهش زمان ماشینکاری، بهبود کیفیت سطح ماشینکاری و در نهایت کاهش هزینه با بالاترین راندمان کاری میباشد. همچنین در نرم افزار پاورمیل آموزش حرفه ای برنامه نویسی فرز CNC جهت تولید جی کد G-CODE امکان پذیر است.

عملیات ماشینکاری در پاورمیل

پاورمیل شامل تعداد زیادی عملیات برای ماشینکاری بصورت معمولی یا سرعت بالا میباشد. عملیات ماشینکاری در نرم افزار پاورمیل با توجه به نوع فرآیند و ماشین ابزار مورد استفاده به سه قسمت تقسیم میگردد:

۱- خشن کاری در پاورمیل

– براده برداری موافق و مخالف
– براده برداری قسمتهای خارجی مدل برای پرداخت کاری خارج قطعه
– حرکات بین حفره ها و سطوح مختلف
– براده برداری و تعریف اتوماتیک مسیر سوراخ کاری
– براده برداری لبه های بلوک

۲- پرداخت کاری در پاورمیل

– پرداخت کاری Pencil
– پرداخت کاری Pattern
– الگوهای Raster شعاعی و مارپیچی
– فرزکاری باقیمانده
– ماشینکاری z ثابت و قسمتهای سطحی

۳- ماشینکاری High Speed در پاورمیل

– پرداخت کاری گوشه ها
– فرزکاری دورانی با انحراف ابزار محور Y
– پرداخت کاری 3D offset
– توانایی تغییر محور ماشینکاری به یک محور دلخواه و تعریف شده

آموزش پاورمیل

اولین مرحله برای شروع یک عملیات ماشینکاری ایجاد شکل یا هندسه قطعه میباشد، که این کار در نرم افزارهای مدلسازی سه بعدی مانند کتیا و سالیدورک صورت میگیرد. پس از وارد کردن مدل سه بعدی حال باید بلوک خام را جهت عملیات ماشینکاری تهیه کرد که این کار به دو صورت دستی یا اتوماتیک قابل اجرا میباشد. پس از این کار ابزارهای مورد نیاز را از نظر شکل ، قطر ، طول و نوع را انتخاب می کنیم و سپس میتوان فرآیند ماشینکاری را با استفاده از استراتژیهای مختلف ایجاد کنیم.